Elin är hemma igen, tjohoo!

Det blev riktigt sent igår, tänkte skriva efter jobbet men min kompis Elin kom hem från ett år i Brisbane så jag cyklade hem till henne och välkomnade henne hem, när jag sedan kom hem hade mamma tjejträff så jag satte mig ner med de en stund. Kom i säng kl 2.

I alla fall, i förrgår satt jag och kollade på foton från min resa till Minnesota (USA) och kom på att jag kunde tipsa om American Eagle (
www.ae.com). De har väldigt sköna baskläder och helt underbara, söta underkläder. Nu kan man äntligen beställa hit till Sverige och deras priser är faktiskt inte så farligt höga. =)
De har också väldigt sköna jeans och dessutom ett ganska bra sortiment av minikjolar, kolla bara denna som kostar ca 300 kr. Jag skulle gärna matcha den med dessa guldiga fotdon från Urban Outfitters.
    24348-4      24348-5

Till det passar ett enfärgat linne, helst vitt och ett par coola solbrillor, snyggast är citrongula bågar...=D
Lite längre in på hösten blir det snyggt med en mörklila, blodröd eller mörkgrön stickad tröja samt ett par tjocka leggings..


Dansbandsveckan - jippii!!

Hejsan alla solbrända!

Nästa vecka är det dags för den årliga dansbandsveckan och för de som inte har hunnit shoppat någon cool partyoutfit än och inte har några slantar över är det bara att sitta och drägla framför datorn och över alla glansiga modetidningar.
Jag är helt inne på svart, vitt och djurmönstrat, helst zebrarandigt men allt annat går också bra. Sen har jag fastnat för fjärilar och fåglar, dessa små varelser är helt underbara. Köpte en lång top med fjärilar från Urban Outfitters när jag var i London i våras. 

24348-2


Sen funderar jag på om jag ska beställa ett par rosa zebrapjucks därifrån också:

Zebra Animal Skimmer


Vad tycks? Bara 183 kronor (plus frakt förstås). Jag kan helt enkelt inte få nog av färgglada och utstickande skor, jag har det mesta från ryska kavalleristövlar till neonrosa plastskor och peter-panboots... Jag antar att pappa och jag har ganska lika stil då det oftast är han som hittar de coolaste skorna. Mamma anser att jag är helt galen när jag trippar omkring i ett par horstövlar med 15 cm klack. Men men, jag har lovat henne att aldrig ha på mig de i dagsljus och bland folk, haha..

Sedan vill jag bara slå ett slag för de sjukt underbara produkterna från hawaiian tropic, en klassiker jag vet, men de är helt underbara, det känns som om man lever bland surfingbrädor och palmer när man smörjt in sig med solkrämerna och oljorna. Ett minus bara för den igenkännande lukten, det är inte så roligt när alla vet exakt vilken solojla man använder.

Sen bara måste man har en snygg bikini till, jag gillar Roxys bikinis, de känns så fräscha.

Nåja, jag får väl drömma lite till för vädret har inte varit det bästa i några dagar nu, men de har lovat sol i ett par veckor framöver..
Nu ska jag drömma mig bort i modevärlden ett tag till och sen får vi se vad det blir för inköp i slutet av månaden när lönen kommer..

Jaja, puss på er allesammans så syns vi nästa vecka..