Blä för nya designen!

Usch så rörig nya blogg.se-sidan är. Jag har lånat ut min dator så jag har inte kunnat blogga nånting de senaste dagarna. Handen på hjärtat har väl inte bloggandet stått högst på priolistan när vi haft kanonväder..

Iallafall blev jag alldeles snurrig i bollen av den nya designen/sidan, det tog ett tag innan jag fattade att de gjort om den... Visst, när jag klickat upp fönstret en gång till ser jag att det inte är så extremt stor skillnad mot förut, men det är fortfarande rörigt.

Nu ska jag sluta klaga och återge mina datorlösa dagar så gott det går:

Solat, ätit glass, shoppat, slappat, 4 solhälsningar, ätit långfrukostar, fiskat, fikat, njutit av den tropiska värmen, svurit över den tropiska värmen + en väldans massa mer

Jag har jobbat två dagar också emellan mina sjukskrivningar. Hade bara blivit ordinerad en veckas sjukskrivning men fick helt plötsligt förlängt till två veckor. Jaja, lite extra ledigt gör ju inte så mycket =)

Idag blir det en tur till kusinernas sommarstuga med solning och fiske! Kommer bli superkul!!
Imorgon ska jag vara barnvakt från morgon till kväll så jag hoppas det blir fint väder så jag kan vara ute med den lilla busungen...

Nu ska jag läsa senaste Vagabond och drömma mig bort till världens alla vrår..

Ciao!


Flyr till skogs!

Strax drar jag till sommarstugan för en minisemester, känner inte för något midsommarfirande med halsont och regnrusk. Det var tänkt att jag skulle vara med på partaj i Gammelselen men jag orkar inte. Istället blir det skvallerblaskor, snask och öppen brasa med pappa, farmor och kusinen!

Mysigt värre!

Trevlig midsommar på er!


Ciao!


Sjukskrivningen = Sommarlov?




Hur kunde jag vara så dum att jag trodde att den här veckan som sjukskriven kunde vara något sorts kort sommarlov? Bara tanken på att göra något annat roligt än att läsa eller sitta framför datorn gör mig andfådd. Det är rentutav jobbigt att gå på toaletten!

Jag har lite svårt att inse att fastän det bara är halsen som ska läka är hela kroppen utmattad. Natten till idag var det totalt omöjligt att sova, det pirrade i hela kroppen av all energi jag inte blir av med nu när jag inte får träna nånting. Det tänkte jag råda bot på inför inatt så jag tog en promenad ner till Ica och hämtade ut mina nya solbrillor. Det gör jag nog inte om en gång till idag, jag var dyngsur av svett när jag kom hem till pappa igen. Jag dumpade kartongen på hallgolvet och la mig på soffan och bara pustade.

Jag har alltså lärt mig en läxa!
När doktorn ordinerar vila så ska man inte göra tvärtemot, han vet nog vad han talar om!

Nu ska jag se om det blir nån mat här i stugan sen ska jag flytta hem till mig igen, känner mig tillräckligt frisk för att sova utan barnvakt nu!

Ciao!

Back on track again!



Nu är jag tillbaka på benen igen - med en veckas sjukskrivning i bakfickan!
Har spenderat helgen på Falu lasarett med remiss för akut halsoperation. Så nu är mina plågoandar sedan många år, halsmandlarna, ett avslutat kapitel. Inte nog med att de tydligen varit kroniskt inflammerade i en handfull år hade de även skaffat sig husdjur i form av en halsböld. Även den åkomman är en gammal bekant och i lördags fick de alltså kicken!

Nu går jag alltså hemma och knaprar smärtstillande och pencillin och längtar till den dag då jag kan öppna munnen tillräckligt mycket för att få in en limpskiva. Eftersom jag är relativt nyopererad har jag fått ta in på hotell pappa så har jag inte så mycket att spendera dagarna med. Tyvärr finns det ju nu dessutom någon som kan klaga om man kanske småäter lite: Igår innan middagen tänkte jag nämligen smygäta ett chokladkex men det gick totalt åt skogen - jag fick inte in det i munnen!  

Ikväll blir det tredje och sista delen av mitt och pappas Matrix-maraton och nu ska jag surfa lite mer innan jag faller ihop av utmattning. Det är faktiskt fysiskt jobbigt att läsa bloggar och "fönstershoppa" på nätet!

Ciao!

Halsattack!

Vaknade imorse och var svullen på vänster sida i halsen. Nu har även smärtan anlänt och jag låter som om jag har tandläkarbedövning i hela munnen. Trevligt... NOT!

Nu blir det en varm tekopp och sedan smärtstillande och sängen.

Ciao!


Mera miljö...




Här kommer lite mer miljötips! hildur.se är en miljövänlig onlineshop där man bla kan köpa Renee Voltaires underbara produkter och en massa mer. Trots att sortimentet inte är det största tycker jag man kan hitta det mesta: kläder, te, choklad, hudvård och presenter!

Surfa in och shoppa lite grönare!!

Bra miljötänk!



Milieu Vetements är två unga tjejer som gör om och säljer vintage/secondhand-kläder. De har miljön i tanken och har verkligen gett mig en knuff i ryggen så jag kommer igång och syr igen! Läs mer om tjejerna och Milieu Vetements
här!

Ciao!

Sommarkänslor!