Disco!

Ikväll är det riktig invigning av Manhattan, de hade öppet på dbv men nu är det alltså allvar!
Jag har packat discoblåsan och dojjorna och väntar bara på att en liten vän ska komma så vi kan bege oss närmare slutstation för lite förfestande och mat.. SUPERDUPER säger jag då bara!!

Västkusten



Svetten slakar...

Har precis gjort fem Harres-test på raken plus extra hoppträning på hindren. Första gången jag gjort ett Harres-test och kan ju bara säga att det var drygt. Men jag klarade det under 16 sek vilket tydligen ska vara max för tjejer. Nu ska jag fräscha upp mig och hälsa på kusinerna och sen blir det hem igen för fler rundor på Harres-banan som pappa och jag ställt upp på gården.

Kommer kanske lägga upp bilder från semestern ikväll annars blir det någon annan dag, ska jobba imorgon och tänker nog lägga mig ganska tidigt ikväll..

Ciao!

Hemma igen efter minisemestern...


Har varit på västkusten med familjen och flängt runt som en galning, enda lugna stunden var efter middagen då jag och syster kilade in på vårt rum och käkade godis och kollade på film. Men men, känner mig ganska utvilad iaf efter akvariumbesök, shopping och hamnpromenader. Lägger in bilder nån dag framöver..

Ikväll blir det nog TVn för min del, ska kika lite i nya IKEA-katalogen igen (för typ hundrade gången), har dock inte sett så mycket som drar igång ha-begäret..

Först ska jag köpa potatis för jag har planerat att fixa soppa imorgon och inviga min mixerstav som jag hittade i en låda hos pappa..

Jaja, potatisshopping var det ja..

Ciao!

Roligast på jobbet!



Har krängt latte, cappuccino, cafe con gelato mm hela sommaren och det är inte förrän idag, dagen innan säsongsstänging som jag kommit ihåg att föreviga något av dessa. Inte direkt den vackraste latteskapelsen jag gjort men helt OK. En blandning mellan löv och kurbits. Hoppas att jag hinner få till ett hjärta imorgon men det är inga garantier.

Jag kommer iallafall ta med kameran på jobbet imorgon och kanske lyckas ta några fina bilder från trädgården =)

Nu ska jag hoppa studsmatta i 6 min (hoppade 4 innan maten och det är ju 10 minuters konsant hoppande som sägs vara lika som att gå en mil).

Ikväll blir det nog film och sedan sova.

Ciao!

♥ More Music Maestro! ♥




Regina Spektor - Laughing With

Eller ja, Regina Spektor överhuvudtaget...

LYSSNA!

Hungrig?





Är inte så förtjust i tv-kockar egentligen men dessa två grabbar har fallit mig i smaken, Gordon Ramsay med "Hells Kitchen" och Jamie Oliver med "Ministry of food".

Undrar vem som lagar godast mat egentligen?

Usch för krångel-Sverige!


Har krånglat med adressändring ett bra tag nu, adressändring.se har tydligen valt att inte vara lika som för nästan ett år sedan. Då gick det hela smärtfritt och jag fyllde i det jag skulle och så var det klart. Nu fick jag upp en ruta om att uppdatera min bank-id och jag gjorde precis som det stod att jag skulle = Nu funkar ingenting som det ska! Varför ska hela j***a landet skötas genom datorn, allt som har med myndigheter och annat viktigt ska man fylla i på internet och det finns inte en gnutta chans att man kan hitta ett telefonnummer så an kan få hjälp om det krånglar. Nu kollade jag visserligen inte upp det och jag är inte så van vid myndighetsgrejer men jag blir så irriterad när man inte kan få gå på posten eller polisen eller nånannanstans och fixa viktiga saker. Om man kan det kostar det dessutom multum.

Är jag den enda som vill har ett papper som bevis på att saker funkar som det ska? Är det bara jag som vet att det finns folk som inte äger en dator? Är det bara jag som är emot den här bedrövliga teknikrevolutionen som Sverige fjollar med?
Kan det inte vara en möjlighet att kunna fixa allt på internet och en möjlighet att kunna gå till ett kontor och få hjälp utan att det ska vara kostnadsskillnader?

Jag antar att det är för att myndigheterna vill ha så lite som möjligt med sina kunder/ klienter som möjligt för att slippa ta ansvar när det blir något fel. "Det måste vara tekniskt fel!"- kommer förmodligen vara den enda ursäkt vi svenskar får om adressändringen inte funkar som den ska eller om vi inte får ut nåt på skatten.

Usch säger jag bara, JAG VILL INTE ha allting datoriserat, jag vill få ett brev på posten eller ett kvitto från kontoret att allt är som det ska. Likadant med de förbaskade betygen, tänk vilka jobbchanser det skulle bli om anställde några som kontrollerade att alla fått in sina betyg eller att allting fungerar som det ska med antagningarna.
Eller varför inte anställa folk som skickar ut brev till alla studenter, blivande, nuvarande och föredetta med instruktioner vad och hur man ska göra för att allt ska bli som det ska?

Krångel-Sverige säger jag bara!

Att göra allt på datorn borde bara vara ett alternativ för de som vill medan papper- och personkontakt och ordentlig kundservice  borde vara standard.

Nu blev det mycket där med klagomål men jag tycker som jag tycker, inget mer än så!

Någon som tycker något annat??

Ny karriär!

Har blivit anlitad som frukostsällskap imorgonbitti, kan bli ganska skoj för jag ska käka frukost hos kusinerna och underhålla deras utländska gäst! Så det blir swenglish mellan grötslevarna och knäckeknaprandet.

Nu blir det movie-time med syrran i väntan på att det ska bli färdigstädat på jobbet så jag akn hämta nyckeln till öppningen imorgon.

Ciao!


Let the sunshine in!

Idag skiner solen vilket betyder att jag kommer spendera mesta tiden utomhus. Är dessutom ledig så jag akn göra vad jag vill! Skottarna som är på besök är i fjällen idag så de får jag väl kanske träffa ikväll istället. Innan jag beger mig ut till solens vackra strålar ska jag se om ja ghittar något ätbart här hemma!

Ciao!

STHLM och Lady Gaga!




Kom nyss hem från en snabbweekend till Stockholm, Gröna Lund och Lady Gaga. Helt OK konsert men jag hade förväntat mig mer, eller kanske snarare mindre om man ser på det faktum att ett par miljarder fjortisar stod och skrek i örat på mig. Men men, det är sådant man får ta, det är inte varje dag det är besöksrekord på Grönan.

Ikväll blir det slappning och fika hos kusinen som har homestay av en skotte.En skotte som bara fnös åt mig när jag meddelade att jag skulle på Gaga. Haha, tur man har olika smak måste jag säga.

Nu blir det mat!

Ciao!