Party or what?

Nu är jag på en ganska tör efterfest... Hade hoppats på att träffa min drömprins ikväll vilket jag gjorde men jag var för blyg för att prata med honom och mina late calls verkar inte göra honom så mkt... Han sover förmodligen redan. Hans kompisar tycker att jag ska åka hem till honom och lägga mig... Men jag törs inte! Ett framsteg var iaf att jag hälsade på honom ikväll! Tyvärr så inföll ett bakslag eftersom jag inte (än så länge) har somnat i hans famn..  =(
Men men, det kommer fler dagar och fler festkvällar...

Hoppas ni alla har en superduperbra party eller myskväll ikväll!!


Ciao!!

Stängning på dagis...

Idag hade jag stängningen på dagis, första gången. Det var väl helt okej, lite tråkigt när det bara var ett barn kvar dock. Dessutom var föräldrarna lite försenade men jag kunde ändå stänga tidigare. Imorgon kör jag två pass på dagis. Då är det 9-17 som gäller vilket innebär heldag. Sen på kvällen blir det eventuellt en promenix och sedan är det ju Heroes! Har kommit av mig från träningen eftersom jag inte orkar göra någonting när jag kommer hem från jobbet. Dessutom slinker det ner lite onödigt snask när man har rast vilket inte heller är så bra. Måste ta mig i kragen snart så det blir ordning på torpet.. Haha, jag har börjat slänga mig med för mig annorlunda uttryck. Brukar annars bara säga/skriva vad jag tycker utan krumelurer..

Ikväll blir det tomtegröt och en varm dusch, en timme framför tvn eller en bra bok och sen är det godnatt..
Fast jag måste ju vänta tills mamsen kokat gröten.. =)

Hur ser kvällen ut för er?

Ciao!

Dryg och knäpp = JAG?!

Det tycker nog de flesta som råkat ut för mitt toppenhöga självförtroende den senaste månaden... Jag har inbillat mig att jag är totalt oövervinnerlig när det gäller allt. Jag har t ex eventuellt fått konkurrens om min drömprins(?!) och jag känner att jag kommer vinna. Om jag inte vinner så kommer jag kanske gråta en kvart men sen är jag på topp igen eftersom jag inser att han kommer förlora mest på det. Mister man en står ju tusen åter eller nåt sånt. 

Jag har alltså inbillat mig att jag tror på ödet och positiv anda så då kan inget gå fel eftersom det är ödet som bestämmer över mig och ödet gillar glada och optimistiska personer mer än andra!  =) I vanliga fall skulle jag tycka det är pinsamt att ringa till nån man är intresserad av eller skicka sms. Men inte nu, inte ens fastän det inte är någon som svarar på vare sig samtal eller sms..  Han kanske tycker jag är lite dryg men han får ju skylla sig själv om han inte svarar, hans kompisar tycker att jag ska ragga på honom så jag kan ju inte vara hur konstig som helst. Eller?!

Jag har iaf bett om ursäkt för att jag betedde mig lite knäppt i fredags med anledningen till att jag blev nervös och blyg. Vilket är nästan sant, nervös var jag men inte blyg, jag var mest rädd för at han skulle dissa mig men det gjorde han inte som tur var.. Komemr nog träffa honom i helgen igen, så då ska jag i alla fall säga hej och kanske lite till.. Jag har ju sovit hos honom en gång så han har då ingenting emot mig som tur är...

Nu ska jag inte avslöja mer av mina planer men jag vill tipsa om att om man inbillar sig att man är en vinnare så tar man inte fallet så hårt om och när det kommer!

Ciao!


...

Idag har jag varit ledig så det har mest blivit slappande. jag och Emma tog en tur på byn så jag hämtade mitt garn som jag beställt. Så nu kan jag sticka klart en klänning som jag påbörjat.. =)

Ikväll ska jag vara chaufför på Harrys så då kanske jag tjänar en liten slant.. Det är lite som ett spel att åka dit för mig eftersom jag aldrig vet vem jag träffar =) Det är lite läskigt.. Haha

Imorgon ska jag på kalas hos Christian men han var lite hemlighetsfull i sitt sms så jag tror att det är nåt jäkelskap på gång.. Kul kul, alltid roligare med privatfester då alla åldrar kan komma.. =)
Nu ska jag snart åka en tur och sen ska jag börja skissa på en ny tatuering. Jag tror jag ska be min granne tatuera mig, han har nyss utbildat sig till tatuerare så jag måste ju se vad han går för..

Hoppas alla ni får en trevlig fredag för det tänker då jag ha!

Ciao! 

Bokat och klart...

Halloj! Det känns som om jag inte bloggat på år och dar men det är bara det att jag itne riktigt har vare sig hunnit eller orkat. Dessutom har jag ju bara tillgång till en dator ca varannan vecka, (dvs de veckor jag är hos mamma). Nu vet jag i alla fall vad jag ska skriva: Jag har bokat alla flygbiljetter till min och Fridas resa. Slutsumma: 19 000 per person. Visst, många säger att i kunnat få ner priserna en hel del men det känns säkrare att åka med kända flygbolag på första långresan. Dessutom har vi ju köpt avbeställningsskydd till alla biljetterna. Pengar till vaccin fick jag av pappa och lillasyster i födelsedagspresent så det behöver jag inte oroa mig för.

Nu har jag blandade känslor inför det här äventyret, jag är jättenervös eftersom det inte är så jättelång tid kvar (vi flyger den 10 januari) men det är jätteskönt och lugnande att vi har fixat alla biljetter.

Det vi har kvar att ordna är våra internationella körkort, boende de första dagarna och sedan en någorlunda komplett resplan. Vi vet vart vi ska men inte riktigt när och hur. Men det ordnar sig... Sen måste vi ju se så att vi har allt som står på packningslistan. Jag vet att jag måste köpa nya gympaskor eftersom jag inte har några som passar riktigt. Sedan är det ju mediciner etc som måste inhandlas.

Jaja, nu ska jag leta mig in på couchsurfing.com och leta boende..

Ciao  

Jobb(igt) värre

Just nu jobbar jag på två ställen plus hjälper till lite på pappas jobb när det behövs.. Det blir ungefär som en heltid vilket jag endast jobbat på sommaren förut. Jag tycker att det är lite småjobbigt fastän jag inte ska klaga för jag hinner inte motionera eller göra något alls efter jobbet. Jag slutar typ vid sex och då är det bara äta och sova.
Men som sagt ska jag inte klaga, jag har ju varit i stort sett arbetslös och nu har jag fullt upp men håll med om att det är en enorm förändring mellan arbetslöshet och heltid. Just nu sitter jag på pappas jobb och leker lite med hans nya dator. Det finns inte så mycket att göra eftersom det är en boutique, haha. Det är bara att sitta och vänta på att kunderna ska strömma in!

Ikväll ska jag nog på Farbror Fläsk! =) Skulle varit på halloweenfest egentligen men den var tydligen på lördag, så nu får jag stanna hemma i lilla byn istället.. Haha

Nu ska jag jobba litegrann tror jag.. Plocka lite med varorna..

Ciao