Motivation till tusen!

Kollade Made! ikväll på MTV och de handlade kort och gott om en lat överviktig tjej som ville komma med i typ skolans volleyboll-team. Visst, jag har väl kanske inte volleybollproffs som mål här i livet men jag blv sjukt pepp på att komma i toppform igen. Och då menar jag med allt, inte bara med träningen. Mat, styrka, kondition, mental hälsa - You name it!

Var ju i prima form innan jul men blev krasslig och varje gång jag kör igång igen med träningen slås jag ut igen. Aaargh! 
Men nu har jag bestämt mig, jag har lite hemliga delmål på vägen och håller på att utveckla en idiotsäker plan för att lyckas. Några av delarna i min plan har jag testat förut och de funkar! 

Jaja, vet inte riktigt vad det här blev för inlägg.. Jag kände bara för att klämma ur mig det här..

Nu ska jag återgå till  Vinterstaden av Arnaldur Inridason.

Ciao!

Добрый вечер!


God afton
mina kära vänner!
Sitter och tragglar med ryskaläxor, grammatik till tusen. Det är inte så svårt egentligen men tankarna svävar konstant iväg på annat håll. Jag blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på att jag håller på att lära mig detta underliga språk och att det är ett steg i rätt riktning på min karriärstege. Därför blir det aldrig tråkigt att göra läxorna och jag ser fram emot varje lektion som jag hinner gå på mellan jobbpassen. Har otur (fast tur om man frågar plånboken) att jobba alla lektioner den här veckan men jag ska pallra mig dit efter jobbet och plugga. =)

Igår var som jag nämnde i tidigare inlägg en riktig kalasdag! Festen på kvällen var riktigt rolig fastän jag till en början kände mig lite utanför. Det gick över som tur var och jag har kanske fått lite nya/fler vänner. Vi blev bjudna på rostbiff (var det av älg månntro) och potatisgratäng med soltorkade tomater. Mums! Sedan blev det mellanstadiedisco för hela slanten. Jag har inte dansat så mycket på länge!

Till och med killarna dansade!

Kom hem ganska tidigt faktiskt och var nykter. Drack ungefär två öl på hela kvällen så det var ingen bakfylla imorse. Kan dock inte förklara dagens urusla humör. Hmm, kan det bero på alla turister som lekte väglöss när jag hämtade lite kamrater i Lima?

Jaja, man ska inte klaga på turisterna, det är väl deras pengar som många i kommunen lever på.

Ikväll, efter ryskplugget, ska jag se på Beck med grannen. Nice nice!

Ciao!
 


Kalasmaraton!

Det är vad som står på schemat idag. Jag har redan avverkat ett fnittrigt tårtkalas och håller på att göra mig iordning för nästa party. Där bjuds det på rostbiff och potatissallad och sen får vi se vart det bär vägen. Har lite blandade känslor för kvällen för jag har ingen aning om vilka som ska dit. Mina kamrater drar på HC så jag får allt klara mig själv ikväll!

Nu ska jag göra mig klar så pappa kan skjutsa iväg mig!

Ciao!


Nu är våren kommen!


Jag har nämligen städat idag (händer faktiskt väldigt ofta om jag ska vara ärlig) och håller på att vädra bort all gammal vinterluft. Trots att näsan är fylld av någon släkting till cement har jag vårkänslor och det spritter i hela kroppen när asfalten sakta men säkert tinar fram. Snart plockas cyklen fram något som jag längtat efter hela vintern. Jag vägrar cykla om inte allt slask är borta. Det är ju livsfarligt!

Snart ska jag snöra på mig skorna och gå en promenad. Jag har laddat ipoden med massa bra låtar så nu orkar jag gå hur långt som helst. 

Jag ska jobba ett par timmar på eftermiddagen innan jag ska träffa vännerna för en kväll på "stan". Det blir nog god mat och massa tjejsnack! Nice!!!

Nu promenad!

Ciao! 


Up-coming student?!

Nu har jag sökt program till hösten. Vad jag sökt är en hemlighet, bara de allra närmaste vet! Förhoppningsvis kommer jag in, synd bara att det tar så lång tid innan man får antagningsbeskedet. Jag vill ju börja fixa med lägenhet och grejer men det känns som om det är lite tidigt just nu. Jag vill inte bo i studentlägenhet utan vill ha en vanlig lägenhet.

Nu kurrar det i magen så det är väl lika bra att göra något åt det.

Ciao!

The Black make-over!



Tog en tur till IKEA i lördags och införskaffade lite nya möbler och prylar. Tror dock jag glömde färgseendet hemma för alla nya möbler är svarta. Hmm.. undrar om det slagit runt i skallen på mig?! Jag har aldrig varit särskilt förtjust i den dammälskande kulören.  

Resultatet blev iaf ganska makalöst, det blev genast mycket vuxnare och lägenheten växte med ett par miljoner kvadratmeter. Jag kan då lova att det är ett rejält träningspass att bära upp möblerna till min våning och sedan skruva ihop dem. Jag dröp av svett efter ca två timmar men då satt alla ben och hyllplan som berget. Eller ja, med mina muskler som mått.

Nu ska jag dammsuga och sen ska jag hämta mina nya sweetchili-skålar som jag råkat glömma hos mamsen. Ikväll blir det superduperfärska räkor som pappa tog med från Lysekil idag. Mums!

Ciao!


Hundslav eh.. jag menar hundvakt!



Har fått sitta ostört vid datorn en liten stund nu. Bada ostört också för den delen. Lever hunden fortfarande..?
Jag är hundvakt åt pappas bortskämda vovve och det är ett jobb endast för särskilt kvalificerade personer med specialkompetens inom betjäningsområdet, jag överdriver inte när jag säger att Paris Hilton INTE är bortskämd om man jämför med den här lilla fisprinsessan. Man måste begåvats med ett ton tålamod och förmågan att koppla bort tinnitusfrämjande ljud. 

Pappas lilla bebis har svårt att vara utan husse och det visar hon genom att pipa och skrika konstant. Hon ska även ha total uppmärksamhet konstant! Jag försökte mig på en power-nap idag efter jobbet men det var lättare sagt än gjort. Så fort jag rörde mig en nanometer hade jag en blöt nos i ansiktet. 

Anledningen till min lilla "rast" är att jag slagit igång TV:n. Det som lät som ett jordskred var bara voffsingen som slängde sig i soffan. My dog loves TV!

Jag ska inte klaga så mycket på henne, hon är ju faktiskt min lilla bebis också fast jag inte bor med henne längre. Och det är ju inte hennes fel att pappa inte varit hemma idag!

Jaja, nu ska hunden och jag krypa ner under varsin filt i soffan och (jag) ska smaska i mig lite chocolate =)

Ciao!


 

Överskottsenergi!

Det är vad jag har massor av! Jag har gjort allt jag ska idag och lite till och klockan är bara tre. Det blev en ledig dag idag eftersom jag kände att jag borde gå på ryskan. Jag har inte varit där på år och dar känns det som och ville uppdatera mig lite. Jag har ju fått dispans eftersom jag jobbar och ska komma när jag kan men idag tackade jag nej till jobb för att jag inte ska halka efter. Tur det för jag fick reda på att vi tydligen ska ha prov på onsdag! Det blir mitt första prov och jag känner på mig att det kommer gå prima =)

Nu ska jag till mamma och hälsa på och sen ska jag försöka hitta på något mer att göra, känns lite tidigt att gå och lägga sig nu pga tristess. Jag kanske ska låna en ny bok så jag har något att göra...

Det bästa med överskottsenergin är att jag vet varför jag har det, det är iofs en hemlis men men.. Det känns bara bra, HARMONI!

Jaja, nu blir det fika med mother..

Ciao!


Inskickat och klart!

Jippii! Äntligen är jag klar med reflektionsprotokollet till kursen jag går. Orsaken till att det tagit så lång tid (en månad) att bli klar är det där med självdisciplin. Nejdå, så illa är det inte, hjärnan har nämligen gått på tomgång. Cementblandning i cellerna. Men igår släppte det som tur var, det flöt på så bra att jag hade kunnat skriva en ny bibel. Vilket i sig också blev ett problem, protokollet fick vara max tre A4. Så idag har jag kortat och skrivit om och kortat ännu mer.

Jaja, jag hoppas jag blir godkänd iaf.

Det här blev inte så ambitiöst inlägg, har alldeles för mycket som snurrar innanför pannbenet.

Igår: Män som hatar kvinnor!
Idag: Plugg och facebook-beroende.
Imorgon: Helg och avslappning.

Nu: TV och sova!

Ciao! 

Plugg vs jobb!

Hade planerat att plugga hela dagen idag och fixa reflektionsprotokollet till högskolekursen jag läser. Plus att jag har massa ryska att gå igenom innan onsdag. Jag hade även planerat in lite sovmorgon efter helgen men blev väckt strax efter sju då de ringde och frågade om jag kunde jobba till halv två.

Nu sitter jag iaf med företagsetikboken och ska gå igenom lite kluriga parter innan jag kan skriva klart protokollet.

Plugg plugg - trött trött!

Ciao!

Jag kan inte nynna!

Igår kväll blev det party igen och jag och brudarna smådrack lite och spelade en egen version av "Så ska det låta". Vi körde alltså bara nynn-grejen och jag var totalt värdelös! För det första så låter det inte som nynn-ljud utan det är nåt hackigt stönande som inte låter så bra. För det andra så blir det aldrig rätt melodi när jag nynnar. Jag var sämst, helt klart! När det var färdigspelat drog karavanen vidare till Taket där vi rock'n'rollade litegrann. Det var länge sen jag dansade där men igår var det riktig feststämning. Efter det, efterfest!

Kort sagt kan jag säga att det var en lyckad kväll, inte mkt tårar, inga vida skandaler och inget bakrus! =)

Idag har jag skjutsat iväg systeryster som varit hemma i fem veckor på praktik och lov och det som hägrar nu är toast, godis och Beck med grannen.

Ciao ciao!