Det blåser i träna idag!

Snacka om stormvindar! Imorse när jag gick till jobbet höll jag på att blåsa av bron, det hade ju inte varit något vidare eftersom den är lite lagom hög sådär... Blåsten har även väckt mig flera gånger inatt då jag trott att SWAT försökte slå sig in i lägenheten. Usch! Jag gillar inte när det blåser. Bara när jag är i stugan för då är det mysigt!

Idag var sista dagen på jobbet innan julledigheten och nu är jag fri tills den 7 jan. Då börjar jag på en ny avdelning och det känns både och =/ Jag tycker ju om "mina" barn så otroligt mycket! Hoppas jag får timmar inne hos de också!

Har julstädat lite sen jag kom hem också, men bara lite. Jag har inte så mycket att städa med så det blev sopning av golven och lite spegelputs. Hittade en miljon fingeravtryck där sen pappa och jag satte upp den. Ska plocka undan lite tvätt också nu när jag har ångan uppe. Sen blir det lite plinkeri och kanske lite TV-titteri. Ska äta med F ikväll tror jag men det är inte förrän efter åtta och jag är redan vrålhungrig! =(

Men men, tur att det finns botemedel...

PEPPARKAKOR!

Ciao! 

Har inte tid med sånt fjoll som smärta!

Nej, det har jag verkligen inte! Jag har alldeles för fullt upp med att leva och göra allt och ingenting =)
Dock känns det mer och mer nu, den molande värken som smyger sig på mig när jag blir stilla och lite frusen. Den kanske alltid har varit där, värken, men jag har ju nästan aldrig tid att känna efter. Men nu efter sjukan så har jag inte orkat pallra mig på träningar mm så nu har tiden räckt till att känna in varje liten nervtråd och cell i den här kroppen.

Men nu är jag frisk(?) så nu ska jag äntligen på simningen igen! Sweet!
Sen blir det pepparkakssmask med F och TV-titteri. Jag får nog äta mina afrikan-pepparkakor själv men det gör ju inte mig så mycket! =)

Nu iväg!

Ciao!

Julbord och överraskning...

Kom nyss hem från julbord med jobbet, det var väldigt trevligt =)
Det var inte något riktigt traditionellt julbord men det var bara bra tycker jag. Jag
är inte så förtjust i prinskorv och rödbetsallad. Istället fick vi potatissallad och en massa kallskuret smaskens! Jag tror aldrig jag ätit så mycket någon gång... Träffade mycket nytt folk också och fick träffa några av cheferna och rektorerna, har bara träffat en av de förut tror jag.

Dagen till ära fick jag en liten överraskning av "min" chef, just när jag trodde jag skulle bli arbetslös så gav hon mig ett vikariat på en annan avdelning. Iofs är det ett kortare vik på en månad men hon var positiv till att det kunde förlängas! =)

Nu blir det lite slappande framför TV:n och så ska jag kolla biljetter till Fjollträsk och kika på bilderna från min och Fridas resa. Har fått hennes bilder nu så det blir en liten nostalgitripp.. haha

Ciao!

Snart på kalas!



Sitter hos pappa just nu för jag ska hämta lite grejer. Tänkte göra ischoklad också men det blev pappa som fick göra det för jag fastnade vid datorn.. haha
Nu blir det hemgång och lite pyssel innan jag ska iväg och jag hoppas att kalaset inte är för länge för jag vill lägga mig tidigt ikväll..

Ciao!

Landat!

Puh! Nu har jag äntligen landat någorlunda efter ett par intensiva dagar. Folk har kommit och gått och det har blivit ganska sent varje kväll. Igår kom jag iaf i säng halv elva så jag var inte så värst trött imorse. Det känns som det här bara blir bättre och bättre och nu kan jag snart börja smida nya planer.

Men först blir det tv-kväll och fika hos Frida!

Fick dessutom Gossip Girl-boxen igår så nu måste jag boka in lite tid till det också =)