Valborgsmässoafton!

Lät kanske lite för på med rubriken, blir inget festande för mig tror jag. Ska till stugan imorrn och vill inte vara bakis. Men jag sitter hemma hos Christian med Fändet, Svalling och, snart Rikard, röker lite vattenpipa.. Testar nya pipan, lite krångel med att få det rätt med kol och så. Det vill sig inte riktigt =(

Ska väl ut och kika på nån brasa sen och sen kanske vi ska dra på Valvet på galej. Det är någon som hyrt och har valborgsfest. Kan vara skoj att träffa lite folk hemifrån, har inte varit ute här hemma nånting sen jag kom tillbaka till Sverige. Har mest hängt i Sälen, inget fel med det, men det är kul att se alla mina gamla polare. Blir nog glass med Emma och Emil sen om de kommer ner.

Nu ska jag tända kolet igen och vara lite socialt.

Vad gör ni ikväll da?

Ciao

Pantertanterna slog till igen!

Igår var jag i valet och kvalet om jag skulle stanna hemma och tråka eller om jag skulle leta mig ner på byn och träffa lite gamla kompisar. Det blev det senare och efter maten pumpade jag cykeln och drog iväg. Vi satt och smådrack lite, rökte vattenpipa och kollade på bilder från min resa. Det var riktigt mysigt. Det var lite synd att alla inte kunde vara med för en av pantertanterna ,förlåt så mycket jag vet att jag är den enda damen i gänget,  har flyttat till Fjollträsk och jobbar som ordningsvakt. Jag hade ingen aning om det så jag blev ganska chockad. Men men han kommer väl hem nån gång så man får se att han lever.

Idag gick jag upp vid åtta, åt frukost och lekte lite med gitarren. Sen kom pappa och hämtade mig för vi skulle lägga i båten vid stugan. På vägen ner såg vi älg, tranor, hök, orrar och en miljon småfåglar. Det märks att våren snart är slut och sommaren är på gång för det är så mycket liv i skogen.
Jag släppte av pappa och båten vid stranden och sedan tog jag bilen till båtplatsen och förvånade mig själv genom att backa perfekt med släpkärran. Det är riktigt krångligt men det gick utmärkt. Till och med pappa var imponerad när han såg vad jag gjort. Det var meningen att vi skulle grilla korv men vi orkade inte så vi åt korven kall i bilen på vägen hem.

Resten av dagen ska nog spenderas inomhus med en bok som sedan byts ut mot tvn till kvällen. Borde egentligen gå en promenad men jag vet inte om jag orkar. Jag är helt slut pga snuvan som jag haft sen jag kom hem, den verkar aldrig gå över. =(

Ciao!


Plötsligt slut men lika bra ändå kanske..

Mamma hämtade mig i Sälen idag för jag orkade inte vänta på bussen. Den "långa" partyhelgen fick ett abrupt slut med lite osämja och några sanningens ord som ingredienser. Ganska skönt att få säga vad jag kände även om det kanske sårade litegrann. Blev ganska besviken på Sälen överhuvudtaget igår. Mycket turister, lång kö in på HC och uppklädning i onödan. Det enda positiva var väl att jag inte fick nån skit för att jag klappade till en av grabbarna förra helgen, men han förtjänade det och han kan vara stolt, han är den första och förhoppningsvis den enda som behöver råka ut för mina kraftiga slag =) Han erkände faktiskt att det gjorde lite ont vilket bara gjorde mig ännu gladare.

Har lite ont i hjärtat eller i magen eller kanske hjärnan, nåt fel är det iallafall. Det känns som om jag har en tornado i kroppen som mörbultar mina känslor och det gör mig bara trött och grinig fastän jag egentligen vill vara glad och trevlig. Det skulle kännas betydligt bättre om folk bara kunde kläcka ur sig det de vet så spökena försvinner och oron lättar. Har fått för mig att det är lättare att bestämma sig för om ska stanna och göra ett försök eller gå vidare om det inte snurrar av oroliga tankar så fort man blundar.

Men jag har ju överlevt allt annat hittills så då borde jag ju klara av det som finns runt omkring nu.
Nemas problemas amigo!

Är lite i valet och kvalet om jag ska stanna hemma och se på tv eller dra ihop mina gamla vaapendragare och knäppa nån öl eller så... Var ju hemma förförra helgen och ska vara ledig imorgon så det lutar nog mot det senare alternativet. Om någon är hemma förstås för sugna på öl det är de alltid =)

Ciao!

Ångest och ångest över ångesten

Ikväll drar jag till Sälen igen, har varit hemma och vilat en två dagar. Kan vara bra att göra något annat än att gå hemma och tycka synd om sig själv så nu åker jag upp dit och grämer mig istället. =/
Kan inte sluta tänka på Kläppen-pip pip som kanske håller på att förstöra mitt liv (överdrivt) och det lilla gnagande faktum att jag är arbetslös. BLÄ! Men ska som sagt ut i goda vänners lag ikväll och kommer förhoppningsvis få annat att tänka på...
Jag har ångest för att jag inte ordnade upp vissa saker innan jag for, ångest över att jag har ångest över det samt ångest för att det inte riktigt har gått som jag planerat =( Men till sommarn så ska det bli bättre, peppar peppar)

Det som står på planeringen innan jag sätter mig på bussen idag är att skura ett antal golv här hemma för vi har en liten luden kille som inte mått så bra (läs extrem-äckliga kattspyor överallt) och sen ska jag käka lite nudlar. Måste packa lite partystassar också så jag har nåt att välja på beroende på humöret ikväll. Jag vet inte vad det är för fel på mig, humörsvängningar om gör mig åksjuk... Men men, det kan ju ha att göra med andningsbesvär och trötthet pga det här skitvädret. Jag inbillade mig att det skulle vara sommar när jag kom hem! =(

Nu har jag klagat tillräckligt och jag hoppas att resten av dagen blir bättre.

Ciao

Hemma igen!

Nu har jag kommit hem igen och träffat hela gänget. Det var väl kul iofs men jag fick reda på lite saker som har gjort att det svider lite i hjärtat.. Men men, det är sånt man får ta.. Nu är jag ju hemma igen och kan kanske ställa allt i ordning. Fösa bort lite lössläppta säsongare och ta tillbaka allt som en gång tillhörde mig och mina brudar!
Men jag ska inte vara grinig och gnällig, allt löser sig så småning om.

Det som ligger närmast på listan är att skaffa jobb och sedan ska jag hitta någonstans att bo för jag vill verkligen flytta hemifrån.

Skulle sett på hockeyn men den hade redan börjat när jag kom tillbaka från Sälen men jag ska äl kika lite på andra halvlek.

Ciao