Allmänt

Jag är så glad! Jag har fått ett tre veckorvik på ett av dagisen jag jobbar på. Det betyder fasta rutiner och mindre ont i magen. Att det dessutom nästan är heltid gör ju inte saken sämre direkt. 35 timmar/veckan är mycket bättre än något jag haftt tidigare. Plus att jag har kvar helgjobbet på affären också. Resultatet: Kosing!

Idag började jag 6.30 så jag är ganska slak med tanke på att jag inte sovitmycket de senaste nätterna. Så ikväll blir det tidig kväll med Saw 4 som avslutning. Imorgon är det 9 to 5 som gäller och sedan ska jag kanske klippa mig. Det beror på om min frisör har någon tid..

Nästa helg ska jag jobba och sean ska jag vara chaufför i Transtrand. På söndag morgon blir det dessutom en tur till Älvdalen där jag ska plocka upp min syster..

Hur ser er vecka ut?

Ciao!

Vuxenpoäng till mig!

Jag blir vuxnare och vuxnare för var dag som går, eller nåt..

1. Jag har bonuskort på Hemköp.
2. Jag har körkort.
3. Jag har jobb.
4. Jag har två kartonger fulla med köksgeråd tills jag flyttar hemifrån.
5. Självförtroendet är på topp och ingenting kan stoppa mig.

Haha, hur många poäng kan du skrapa ihop? Tänk på dig själv och fundera över vad i ditt liv som gör dig vuxen..

Schlagerfest och myskalas!

Här är några bilder från helgens bravader.. Det blev en helhelg i Sälens tecken och vi började med invigningen av schlagerfredagar på Harrys! Sedan blev det nästan hela lördag dag på Bageri Bullans och som avlsutning åt vi finmiddag, drack vin och glögg och lekte sällskapslekar!

Mina batterier tog slut ganska tidigt på fredagen så det blev inte mycket bilder från Harrys. Men det införskaffades nya inför lördag kväll och här är lite av resultatet: