Vanliga, tråkiga dag...

Idag har jag haft tråkigt.. Riktigt tråkigt fastän tiden gått ganska fort. Jobbade mellan tio och sex och sedan åt jag i en timme innan jag åkte till farmor för att visa tatueringen. Den blev godkänd med orden: "jaha, den var ju inte så stor som jag trodde, det var bra!".
Eftersom jag inte har mobilen med på jobbet så är det alltid lika spännande när man kommer hem och ser att ingen har hört av sig.. Så brukar det se ut iaf men idag hade jag fyra nya meddelanden! Det är nästan mer än vad jag får i halvåret... Nu ska jag som vanligt slå mig ner framför TVn en stund innan jag går och lägger mig. Börjar nio imorgon så jag ska väl inte vara uppe för sent..

Ciao

No pain, no fear...

Okej, jag erkänner, jag var jättenervös när jag åkte till tatueraren idag! Jag kunde inte begripa varför jag gett mig in på något sådant, det skulle ju komma att göra hemskt ont... Dessutom talade hon (tatueraren) om att stället som jag valt för min stjärna är väldigt känsligt..

Hallå?! Hade smärtan tagit semester idag eller? Det kändes knappt när nål och färg infann sig under min hud, det enda som fanns att anmärka på var att det var lite jobbigt att vinkla benet/foten som hon ville..
I alla fall är jag helt nöjd med resultatet och har definitivt fått mersmak.. =) Vad tycker ni om tatueringar, skulle ni våga/vilja ha en?

 


Nu ska jag sätta mig och bläddra i nya HM-katalogen och sedan blir det nog en kort promenad och tv-tittande..

Ciao

Tiden går fort när man har "roligt"..

Så brukar man ju säga när man plötsligt inser att klockan är alldeles för mycket och man måste gå hem från träningen, dejten eller festen... Men som jag ser det är det allra skönast när tiden gått übersnabbt och man äntligen får sluta jobbet och åka hem och lägga sig. Det är inget fel på mitt jobb, det är bara det att det tär på krafterna att sitta och le och vara trevlig mot kunder en hel dag. Jag är alldeles slut när jag kommer hem och det enda som finns i min hjärna är en knäckemacka med ost, ett glas mjölk och sedan en varm säng att krypa ner i...

I morgon är min lediga dag och den firar jag med att tatuera mig! Okej, det är inte därför men jag tror inte att någon tatuerare har tid efter att jag slutat jobbet..
Jag kommer lägga upp en bild imorrn om jag inte har fegat ur.. Haha!

Nu ska jag äta min smörgås, se lite på TV och sen ska jag sova..

Ciao

Länge sen..

Nu var det ett tag sedan sist. Jag skrev ju att allvaret började och det stämmer, ett steg på väg in i vuxenvärlden är att intensivjobba ett tag så man skaffar sig lite arbetserfarenhet... Det betyder: Jobba, sova, jobba, sova, jobba etc.
Efter de senaste veckorna med ganska stressiga pass så kommer det en lugn period på två veckor. Jag har tur för jag kommer bara jobba halvdagar under dansbandsveckan vilket betyder fest ca varannan dag. Får väl inte festa för mycket för jag börjar nio varannan dag och fyra de andra. Skulle egentligen vara ledig både lördag och söndag nu i helgen men tog stängningen på lördag eftersom han som skulle jobba då är med och ordnar med dansbandsvecko-starten.

Nåja, nu när jag har tid över så ska jag kika runt lite och kolla om asos mfl fått in något snyggt.

Ciao

Ikväll börjar allvaret...

Idag klockan fem börjar mitt sommarjobb "på riktigt".. Sen studenten har jag bara jobbat en dag på Hemköp men jag lyckades få flera pass på bibliotekets bokutförsäljning så lite pengar har jag tjänat redan. Men i alla fall så tar jag ett kliv närmare vuxenlivet då jag kommer jobba ca 40 timmar i veckan några veckor här framöver och jag är faktiskt väldigt glad över att jag jobbar i affär och inte på äldrevården etc. Det är inte riktigt min grej att ta hand om andra människor på det viset, jag har nog mycket förutfattade meningar. Mina kompisar som jobbar inom äldrevården tycker inte att det är äckligt men som sagt så är det inte min grej och det är tur att alla är olika för annars skulle ingen ta hand om de äldre..

Det är tur att jag börjar fem för det är inte förrän nu som jag börjar bli pigg, har varit så trött hela dagen och jag vet inte varför. Jag har inte varit uppe jättesent sen studentveckan men jag är väl helt enkelt utmattad efter några veckor av slappande..

Jaja, nu ska jag äta och sedan blir det nog en promenad om det inte börjar regna.. Vad ska alla ni andra göra idag och vad tycker ni om att jobba på äldrevården?

Ciao