Country-sm

Var på country-sm igår och det var jätteroligt.. Började med inflyttningsfest hos Filip ch Malin med sång och trevligt sällskap. Sen tog vi taxi upp till Högis där alla kobojsare väntade! Lyckades dessvärre tappa bort plånbok och leg redan innan men det löste sig ändå som tur var.
Det var kul att så många klätt upp sig och verkligen gick in för att ha roligt.
Utmanade Pontus på skytte men förlorade ganska starkt. Men jag antar att han fuskade =) 

I fredags var jag på hotellet och hälsade på Erika och sen gick vi på taket och jag måste säga att det var nog roligare än igår eftersom jag upptäckte igår att en del personer är lite känsliga. Men men, båda kvällarna var lyckade!

Nu ska jag hänga lite med Emma, sen ska vi leta plånbok och sen ska jag tillbaka hem!

Ciao!

Nu kör de på dig!

Snacka om att jag var lugn som en filbunke idag när jag följde med Emma och hennes familj till Mora. Var på väg tillbaka till bilen när en bil kom backandes mot Emmas mamma. Istället för att ropa Akta! eller Se upp! så sa jag:

- Nu kör de på dig...

Det fick mig att fundera på varför jag reagerade så när det var nåt "farligt" som hände men får panik när det gäller beslut, killar och känslor. Är det någon som har nåt bra svar på det??

Skippade yogan idag eftersom mitt traditionella halsont beslöt sig för att komma idag. Men jag ska inte ta ut något i förskott, vare sig gott eller ont, och istället hoppas på det bästa: att halsbölden tagit semester i år!

Känns exakt likadant och kom lika fort som en blinkning men jag tar det lugnt. Började känna av halsen vid klockan sex och det blir bara värre och värre men men, det är sånt som händer. Det har ju hänt årligen sen jag var liten men det var inte förrän förra året jag fick reda på att min helt igensvällda hals som mixar mat och var när jag äter betydde Halsböld och kunde vara dödlig. Vilket betyder att man helst ska operera så fort det bryter ut så man inte kvävs.
Jag tyckte det var bättre att inte veta detta för innan tänkte jag aldrig på att jag kanske skulle dö under natten. Då svor jag bara över att varken halstabletter eller alvedon hjälpte.

Men men, inte ta ut något i förskott var det ju...

Imorrn gäller jobb mellan 5.30-7.30 och sedan sova nån timme innan jag ska hitta på nåt med Jonas som kommer ner till byn. Det ska bli kul, blir nog planering och så för vad och om och när vi ska göra nåt i vår. 

Fast nu är det idolmys med hunden och om jag orkar blir det nog Persbrandt sen.

Ciao!

Träningsvärk, Poirot och längtan bort härifrån...

Var på första yoga-passet igår och idag har jag extrem träningsvärk i magen. Men yoga är helt klart något för mig och egentligen hela min stela släkt. Jag har listat ut att yogan kommer hjälpa min ständigt spända kropp att slappna av någorlunda plus att jag kanske får lite muskler på köpet... Helt klart de femhundra kronor det kostar för 8 1½ timmes pass. Meditationen känns också bra för mig, har ju amatörmediterat lite hemma när jag haft tid men det har känts lite sådär.

har haft ett raseriutbrott på handelsbankens internetbank idag också, den ville inte acceptera min nya e-legitimation fastän den sa att jag var godkänd. Men nu har det fixat sig iaf och jag kan med glädje se de stackars slantarna jag fick i lön idag. Skönt att jag jobbat på två ställen i augusti så jag får två löner. Jag har ju inte kammat hem så många timmar än i september även om jag börjar lite smått igen nästa vecka.

Har suttit vid ams.se hela dagen idag och kladdat ner lite annonser men jag blir mest deprimerad. Jag är ung, frisk, arbetsvillig och kan lätt lära mig det mesta. Varför måste det då vara så svårt att hitta ett jobb?

Norge nästa eller?

Någonstans vill jag iaf åka, helst till något varmt ställe men London går också bra. Jag brukar känna att det är i London jag hör hemma fast jag bara varit i staden en gång. Jag har iofs varit i England ett par gånger till och jag känner starkt för det. Men men, med min nuvarande ekonomiska sits är det väl bara drömmar än på ett tag. Hållar på att planera framtiden lite smått men det finns så mycket att göra, så lite pengar och livet är så kort...

Europa, Nordamerika, Asien och Oceanien har jag prickat av och med det kanske sex eller sju av världens alla underverk. Jaja, nu är det bort med drömmar och in i verkligheten med Poirot. Varken bra eller underhållande, men det är iaf ett billigt tidsfördriv.

Ciao! 

Jaaa du, jag säger då det..

..börjar bli trött på allt och alla, speciellt av det manliga könet. Fast på nåt vis känns det bra att jag tagit mig vidare från det som varit jobbigast och det känns väldigt mycket bättre även om samma sak är på väg att hända här.
Jag kan inte förstå varför det alltid blir så att man tycker om personer man inte bör tycka om. Varför man plågar sig själv genom att kolla om de är hemma eller luska i vem de sitter bredvid just nu. Varför vill man såra sig själv genom att fantisera ihop dumma saker och sen tro på de även om man inte har en susning om det stämmer eller inte.

Diskuterade detta med några kompisar och insåg att jag idiotförklarar deras ängslan över att crushen umgås med nån annan brud när jag själv tänker likadant. Mina kompisar idiotförklarar ju mig också!

Varför kan inte killen höra av sig någon gång? Jag vet ju att du vill umgås med mig, men du är för feg för att fråga vad jag gör för jag är ju så extremt farlig!

Igår grillade jag med en massa grabbar och det var riktigt skoj, efter maten drog vi till bowlinghallen och killarna spelade. Inte jag för jag är för bra för dem, not!
Bowlade med mamsen och syster idag istället. Vi var själva i bowlinghallen och det gick ganska bra för mig faktiskt!

Nåja, än så länge en lyckad helg med enda minuset att jag inte kan sluta tänka på en person som gör mig ledsen. Men det går över, det har jag lärt mig, allt måste få ta sin tid och det måste få göra ont så man kan känna hur bra allt blir sen!

Tv eller hyra film - det är frågan...

My shoes has arrived!!



Idag kom skorna och de satt som ett smäck! Helt perfekt!

Sitter hemma och väntar på att min schweiziska kompis ska komma hem efter lite souvenir-shopping i centrum. Hoppas han hittar tillbaka hit för jag är urdålig på att ge vägbeskrivningar. Fast gör han inte det borde han jju ringa tycker jag!

Har ett extremt sug i resnerven just nu och planerar en tur med Jonas. London, Tunisien, Australien, Sibiren - vem vet vart vi hamnar!? Det ska iaf helst vara långsemester och helst på nåt varmare ställe (Sibirien är inte någon höjdare då!!)

Ok.. hann inte posta det här inlägget innan han ringde och bad mig hämta honom. Han hade tydligen svängt åt höger istället för vänster och hittade aldrig det rosa hus jag sa att han skulle svänga igen vid.. Men men, ingen skada skett!

Jag har också hunnit påbörja middagstillagningen. Dvs. stoppat in hasselbackspotatisen i ugnen, skivat mozzarellan och hällt upp majs i en skål. Så det enda som kvarstår är att steka köttet men den biten står pappsen för när han kommer hem från jobbet om en kvart.

Så nu ska jag bara chilla och se på  när Max, som han heter, skriver vykort!

Hur ser er kväll ut??

Bild:  antonmat.blogspot.com