Kravlös toppendag!




Det känns som en lätt underbar dag idag, allt har gått som smort! Ryska mellan 9.00-10.30 och sen ledighet. Visst, det rullar inte in några pengar idag men jag känner att jag behöver varva ner lite, pusta ut. Det är konstigt men sant att kroppen och orken tar slut när det är mycket som rör sig i tankarna. Stormtider kanske - who knows?

Idag har iaf lugnet infunnit sig och jag accepterar att min annars rätt så hyfsat städade boning ser ut som ett bombnedslag. Kommer kanske ta en runda i mi casa och plocka lite men det verakr osannolikt när solen skiner.. Blir nog att plocka fram bikinin och parkera i parken tillsammans med grannen..

Ciao!

Ny design!

Har piffat till bloggen lite idag, det känns super att ha bytt ut vinterheadern mot en ny, lite soligare och somrigare. 

I övrigt har jag inte gjort alldeles för mycket idag. Jag och syster bjöd pappa på födelsedagslunch på Selins i Vansbro. Kommer vara proppmätt i ett par dagar framöver nu =)
Annars har dagen ägnats åt vila, var på 50-årskalas hos pappa igår och sedan blev det puben. Kom hem rätt sent/tidigt och är lite lätt mör nu.

Planerna för kvällen blir alltså te, frukt och kanske en smörgås framför TV:n.

Ciao!

Långhelg och förberedelser...


Ledighet. Länge. Skönt.



Så känner jag trots att jag har en massa saker jag "måste" göra. Jag har lovat pappa att baka till hans födelsedagskalas i helgen och sen måste jag fixa här hemma hos mig. Uppstigningstiden 07.00 blev plötsligt till snoozade 10.00 då jag klev upp, slängde in dagens första tvätt i maskin och avnjöt sedan en mysfrukost med havregrynsgröt och Falu Kuriren. Härligt att äta frukost hemma i lugn och ro istället för på jobbet.

Efter frukosten genade jag genom förrådet för att väcka T som gott fick följa mig och handla till dagens kakbak. 53 kanelkakor blev dagens skörd och de ligger nu i säkert förvar hos pappa i väntan på helgens kalas. 

Har även storhandlat frukt och grönt till tre-rättersmiddagen som vi ska bjuda gästerna på. Det blev en hel del måste jag säga. Nu ska jag sällskapa lite med Stieg Larssons filurer Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander innan jag ska på grillning.

Ciao! 

Mera från helgen!











Mini-weekend hos syster! (Lördag)









Long time, no see!

Nu var det ett tag sen jag skrev här på bloggen, jag har arit strängt upptagen med jag vet inte vad...
Eller så kanske jag bara har haft en relativt lugn anti-datorperiod?! Jag har bara gjort det allra nödvändigaste på datorn vilket inklderar betala räkningar och kolla mejlen och facebook. Visst facebook är inte nödvändigt egentligen men det går snabbt och jag går bara in om jag fått ett happeningmejl därifrån.

I övrigt har mina dagar mest handlat om jobb, framtiden, träning och umgänge med vänner och familj. Några lata dagar i solen har det allt blivit också! Idag har jag varit ledig och pluggat hela förmiddagen. Tur att det regnar! Annars hade jag aldrig fått det gjort!

Nu är det mat som står näst på schemat och sen simning, har stoppat det åt sidan nu när jag tränar för Vårruset. Det märks att jag startat lite sent med träningen inför vårens lopp, förbättrar mig avsevärt varje gång jag tar mig ut i spåret och känner redan av att konditionsförbättrar-farten håller på att trappas ner. Jag hoppas det är tillfälligt för jag villgärna se mer snabba resultat!

Nu - bacon och makaroner!
Ikväll - "Flickan som lekte med elden", en kopp te och tända ljus! (Det regnar och åskar!)

Ciao!