Running out of fuel..

Idag efter jobbet slängde jag på mig träningskläderna, packade ner springskorna i väskan och cyklade hem till pappa. Det var nämligen dags för säsongens första springtur. Jag ska ju som jag tidigare nämnt delta i Vårruset och börjar bli lite stressad över att jag inte börjat träna än. Trots mitt ihärdiga simmande och vardagscyklande har jag urusel kondition. Man använder ju/tränar olika delar av kroppen beroende på vilken sport man utövar. Att simma 1 km är ju lätt som en plätt medan jag är döende efter 1 km springning. 

Idag invigde jag springmusklerna i tre kilometer och jag såg nästan ljuset i tunneln. Tyvärr pausade jag kanske 6-7 ggr! Hujedamej vad jag måste kuta nu för att slå mitt 10km-rekord på 1 h 15 min.
Jag är trots besvikelsen över konditionen ganska nöjd ändå. Jag trodde nämligen att jag knappt tagit mig 2 km när jag i själva verket sprungit 3! Det ska firas med lite fruktkalas ikväll!

Nu ska jag vräka i mig pappas goda pannkakor så jag orkar cykla hem igen! Vrålhungrig!

Ciao!


Happy easter eller myspys med Höna-Pöna!



Höna-Pöna hittade jag i pappas källare och jag har fyllt henne med apelsiner,



och Gullefjun var bara så oerhört gullig så jag tjatade till mig den från mammas påsklåda!


Som jag skrev förut börjar jag känna av det lugn som bör infinna sig under påskhelgen och idag är första dagen som jag riktigt gillar att kika på flygfäna jag placerat ut. Här är mina favoriter!

Nu blir det Criminal Minds och sen sova, ska följa systeryster och mamsen på lite shopping imorgon!

Ciao!

Effektivitet är dagens ord!



Nu efter riktiga påsken börjar jag få påskkänslor,
vardagsstressen bara rinner av mig och jag känner mig totalt avspänd!


Idag har jag hunnit med allt och lite till känns det som. Upp vid halv nio för frukost, lite plugg och sedan iväg på jobb. Jag slutade halv fem idag och tog en lite längre väg hem än vanligt.

Väl hemma blev det mer plugg, har gjort klart alla ryska uppgifter idag så nu kan jag lägga det på hyllan till nästa vecka. Det enda jag har kvar på schemat är att läsa CSR:boken och det går det undan med kan jag lova!
Mycket intressantare än de andra etikböckerna jag försökt traggla mig igenom...

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem för han ska bjuda på mat idag, pretty pancakes!

Efter maten ska jag trampa hemöver igen och fortsätta mysa med pluggningen.. Kanske blir lite film vid niosnåret, vem vet?

Jaja, nu ska jag fortsätta effektivisera dagen och läsa några sidor igen!

Ciao!!


Har snart hunnit ikapp nuet...

Mitt av-och-på-smile,
kvittar hur sur jag än ser ut när man trycker på ta-kort-knappen,
det här är ändå resultatet!


Finns det någon fysik formel för hur luft som inandats plötsligt omvandlas till cement?
Så känns det just nu iallafall, jag är konstant trött och det är bara jobbigt att andas. Jag vet ju orsaken till detta lidande och det är påskhelgens firande. Nog för att jag hade riktigt kul men jag hade kunnat skippa all denna fördömda alkohol. Det är det iallafall slut med (nu igen?!) och jag ska fokusera på mitt eget välbefinnande istället.

Jag har väl samma mål som tidigare och jag vet att jag kan lyckas bara jag bestämmer mig för det.
Dessutom har jag några delmål som jag vill kämpa för dvs diverse tävlingar hit och dit. Än så länge är bara vårruset inbokat men jag har lite fler planer på lager.

Och framtiden ja, idag är sista dagen att söka skola till hösten och det är jag också klar med! Jag har en rad med planer enda från A till E och skiter alla de sig måste jag ta till plan F. Fast jag kan ju inte vara så kollrig så jag klantar bort 5 chanser till utbildning? Det gäller bara att jag skickar in de betyg som jag får när den här terminen är slut och sen får vi se vad som händer.

Nu blir det tio minuters hårdläsning i CSR:boken och sedan TV tills jag stupar.
Imorrn är det långdag på jobbet och sen plugg igen! Ska nog klämma in lite motion också =P


Sista sambo-dagen =(

Idag är sista dagen som min kamrat bor hos mig, sen åker han hem till Skottland igen. Det kommer kännas tomt när han och de andra åkt, jag har aldrig skrattat så mycket någon gång so jag gjort den här veckan.  Och tiden har gått jättefort, så fort att jag inte kommer ihåg allt.

Ikväll ska mamma bjuda på mat och sedan blir det Singstar och the local pub. Och jag känner på mig att jag kommer gråta en skvätt, pojkarna åker 07.00 imorgon bitti och jag vill inte, jag vill inte!
Jag kommer att sakna någon att prata med hela nätterna, någon som känner sig hemma hos mig och som inte drar sig för att säga att jag ser ut som ett monster när jag vaknar efter en festkväll.

Jaja, nu ska jag lägga mig på grannens eminenta uteplats och vänta på att sambon ska pallra sig hem från skidbacken.

Ciao ciao!
 

Vårsol och V8:or!

Nu börjar det pirra i allas vårnerv!
Med fönstret öppet kan man känna lukten av brända däck och alla människor letar sig ut i solen. Veteranbilarna börjar putsas för en ny säsong och pappa har ställt på Cheven igen efter vintern. Sweet!
Syster och jag har kört slut på en hel del bensin idag kan jag lova, miljöfarligt, yes, men jag använder faktiskt apostlahästarna annars. Bara för att jag ville låna cheven idag har pappa offrat sig att tvätta den, annars fick jag inte åka av gården. Nu är den ren och fin och låter underbart!

Ska hämta skottarna i den ikväll, planen som F ch jag kom på efter några öl igår kväll. Hoppas de blir iaf lite imponerade, det är ju inte en fin bil, det är en kul bil!

Jaja, nu ska jag ut i solen och käka glass!

Ciao ciao!
 


The last night on my own...

Imorgon blir jag sambo, åtminstone för en vecka. Jag har nämligen erbjudit mig att stå för husrum åt en kille från Skottland som kommer hit med sin scoutkår för att åka slalom och snowboard en vecka. Som tur är har min kompis tillika granne också erjudit samboskap till min skottes kamrat så jag och F kan ju stötta varandra =P

Jag ser fram emot den kommande veckan samtidigt som jag är nervös eftersom jag inte träffat skotten på flera år (jodå, vi har minsann träffats förut!) och inte vet vilken typ han blivit. Han kan ju fortfarande var trevlig samtidigt som det kanske visar sig att han är en psykopat. Who knows? 

Nejdå, jag tror faktiskt gott om den här killen, både han och hans kopis verkar vara riktigt regala pojkar så det här kommer nog gå bra. De har tom lovat att bjuda på mat nån dag/kväll. =)


Idag har jag storstädat hela lägenheten och jag är totally helnöjd! Jag har skrubbat allt och den som hittar ett dammkorn här är garanterat ute för att djävlas för då måste man leta väldigt noga. Jag har tom dammsugit madrasserna i sängen, gästmadrassen och soffan. Det ni!

Efter städningen promenerade jag till mamma där jag gick lös med en "frisörkniv" i håret. Jag skär nämligen bort det som är slitet och får ett underbart svall.. Haha, skämt åsido, men håret och jag kommer mycket bättre överens efter en dust med kniven. Jag kanske har brutit mot någon frisörlag men jag tar faktiskt bort väldigt mycket av underhåret när jag klipper mig själv, de tär ju det som är slitet. Efter klippningen/skärningen offrade jag lite tid till en hårinpackning! Inte ofta det händer!

Fin och fräsch knallade jag över till grannen på lite glöggkväll och till sist hamnade vi hos mig med singstar och spotify som bästa vänner.

En helt lyckad dag och kväll alltså!

Nu blir det natta för mig om jag ska orka upp och ta hand om min inneboende!

Sweet dreams, ciao!

Jag vill jag vill jag vill, jag vill too much..

Har ingen ro i kroppen,
går på högvarv,
planerar till tusen,
skiter i konsekvenserna,
avslutar påbörjat,
känner mig vuxen och mogen,
livet rusar förbi,
harmonisk,
stressad,
lugn och kaotisk,
uppjagad,
vill sova,
vill fästa mina rötter,
vill flyga långt bort ovan molnen,
innesluten,
in the middle of the psycho circus called my life...

Kan nån trycka på paus eller slow motion?
Jag vill hemskt gärna hinna se det som syns,
höra det som låter, känna det som känns..
Jag vill vara inne i den kropp som är jag,
jag vill styra mitt eget skepp i min egen fart.

Mitt bröst är en lugn vik och mitt hjärta en förödande orkan.

Me - The beautiful disaster!