Hurley!

image63


Det finns så väldigt många fina bikinis och jag vill köpa hur många som helst.
Eftersom jag inte kommer att jobba alltför mycket i sommar kan jag lugnt klämma in volleybollspel och badning och jag gör gärna både och i den här bikinin från Hurley. Den känns väldigt fräsch och snygg till en solbränd kropp och det är det jag strävar efter.

Även Roxy har extremt snygga bikinis men de jag testat har haft lite konstig passform.. Det är synd att det är så dyrt med Roxy och Hurley mfl här i Sverige.
Pacsun i Usa har bra priser och snygga kläder, så om du tänkt ta en tur dit så rekommenderar jag verkligen ett besök där!

Lovely Jelly!

image62


Jag älskar Jelly-skor! De är sköna och finns oftast i hur många färger som helst.. De här kommer från
Urban Outfitters men man brukar hitta Jelly-skor i badaffärer där de säljs som badskor. Jag äger ett par neonrosa Jelly-skor från Asos men de har blivit för små men när de passade var de jättesköna..

Köp ett par och känn efter själv..
Ciao

Uppdrag: Bakfylla!

Nu är marknaden slut och nu kan jag äntligen pusta ut... Mängder av vin, dans och en natt på ett hårt golv tar faktiskt på krafterna och snart ska jag sjunka ner framför TVn.. Som jag skrev tidigare skulle jag lägga upp lite bilder och de här är från både fredag och lördag. Tyvärr blev det bara bilder från förfesten eftersom jag glömde kameran på bordet när vi skulle på Tom's..

Mina outfits:

Fredag:
Lila tunika från en affär i Västerås, svarta tights från Gina Tricot, mammas gamla guldkedjor samt gröna Peter Pan-skor från Vagabond.

Lördag:
Blommig tunika från Indiska, svarta tights från Gina Tricot, halsband med kulor från Gina Tricot och de gröna skorna från Vagabond.




   

Marknad!

Nu i helgen börjar Malungs marknad och det är ju en av de få helgerna det händer något utan att man behöver ta saken i egna händer.. Det betyder alltså fest i hela byn!
Alldeles strax ska jag kila över till Nina på förfest och sedan ska vi nog dra på antingen Tom's eller Parken, fast det kommer nog vara en hel del folk på Grönland men vi får väl se om vi känner oss som pensionärer..

Eftersom Malung är en sån där tragisk liten håla så kryper alkoholen längre och längre ner i åldrarna vilket betyder att vi (18-20 år) skulle fungera som mor- och far-föräldrar åt de allra flesta... Det är så synd tycker jag =( Man kan väl vänta med spriten tills man går i nian iaf?! Som tur är tror jag inte att min lillasyster dricker något, visserligen kan det vara svårt att skilja henne från mängden men med den underbara förebild hon har att se upp till (läs: mig!) kommer hon vara nykter tills hon dör... Eller i alla fall ett par år till..

Hoppas jag kan lägga upp några schyssta partybilder imorgon..

Men tills dess, Ciao!

Kämpa på, snart är du fri!

Stressig kortvecka på ingång!

Efter en minst sagt rolig helg så kommer tre intensiva skoldagar: engelskaprov, biologiprov, biologiredovisning och inlämning av både religion-och fysikhemtentor. Jag har i stort sett skrivit klart religionen och jag kan biologin. Det enda som inte går så bra är fysiken för jag känner mig helt borta när det gäller relativitetsteori och kvantfysik... Engelskan går inte att träna på för det är läsförståelse men det kommer förmodligen gå galant, eller?!
Fast det är bara att kämpa på för det här är sista riktiga veckan i skolan! Jag har gjort klart allt så nu är det bara att gå till skolan och kolla in de andras redovisningar.. Inte för att skryta men jag har fått höra att jag är en av de få i klassen som håller planeringen! Kalla mig gärna pluggis men det känns bättre att få saker gjorda i tid än att ligga efter i allt... Man får ju så mycket tid över till annat om man är ikapp med allt...

så äntligen har jag beställt tid för klippning och färgning! Det är snart ett år sedan förra besöket hos frissan och till och med pappa har börjat anmärka på min utväxt... =)

Nu ska jag se klart på Wallander och frossa i glass och paranötter och sen ska jag sova för jag är hemskt trött... Var på 20-årsfest igår samtidigt som Dala-riot och det blev ganska sent.. Grattis igen Mirjam och Erika!!


Grillfest igår..

 



Igår hade jag grillfest och resultatet efter en ganska lyckad kväll ser ni på bilden till höger. Bilden till vänster visar hur Richard försöker lära mig volta vilket gör att jag ser ut som en upp-och-ner-vänd groda...

Idag måste jag fokusera på skolarbete, jag måste räkna på två kapitel i fysiken: Relativitetsteori och kvantfysik. BLÄ! Jag hoppas att jag förstått något av det vi har gått igenom så att jag klarar några uppgifter annars är det kört för mig på provet nästa vecka. Ikväll blir det antingen att vara chaufför till Rättvik på marknad eller så ska jag med Frida på fest på hennes skola.. Det visar sig...

Men nu ska jag i alla fall plugga...

Ciao