Trött och sjuk eller nåt..

Känner mig inte som världens piggaste och friskaste person just nu. Har haft ont i magen i ca en vecka nu (inte mensvärk) och har inte haft någon lust att göra något alls just därför. Är även trött eftersom jag ändrat mina vanor lite, jag går upp ca en timme tidigare än vanligt och sover ingenting på dagarna. Jag hoppas verkligen att tröttheten går över snart så jag orkar göra något. Borde börja träna och kanske plugga lite photoshop och illustrator på egen hand. Jag har ju handböckerna till Illustrator och Photoshop har jag pluggat förut så det är väl mest att leka lite här och där med alla finesser.

Nu ska jag i alla fall hem till pappa och sätta mig framför tv:n, hoppas det går någon halvbra film så man kan somna så där mot slutet. =) Imorgon bär det av till Karlstad där det blir både shopping och 60-årskalas. Måste kila in på Monki och köpa mig något fint som tröst för att magen inte är bra! Kanske ska köpa mig lite nya skor, koftor och struntsaker. Borde ju spara mina pengar till resan i vår men man måste ju unna sig något någon gång =)

Jaja.. Hoppas ni får en trevlig kväll och en lika trevlig helg!

Ciao

Prima Ballerina!

24348-89

Trots att det snart inte går att använda ballerinaskorna på grund av kommande regn- och snöblask så kan man ju alltid införskaffa (eller drömma om) nya till nästa torrperiod! Och även fast en del säger att det är ute med ballerinor så måste ni väl hålla med om att de är sköna?!

Medsols från ovan:
La Redoute, Asos, Asos, Hush Puppies, La Redoute, Asos, Asos, Donna Girl.    

Ny design?!

Nu har jag kämpat på med en ny design men jag har några problem:

1. Varför syns inte
Permalink Allmänt Snack (0) Trackbacks (0) förrän man är över de? Alltså, kan man inte göra länkar synliga?

2. Hur ändrar man färg på rubrikerna på arkivsidan dvs om, hitta, nya inlägg, arkiv, länkar mm? jag hittar de inte i stilmallen..

3. Hur ändrar man typsnitt på rubriken till inläggen?

Jag hoppas någonkan svara på mina frågor för nu tycker jag det ser lite knäppt ut!  =)


Ciao

Skopunkten love!

image82


Surfade in på skopunkten.se för att kolla in utbudet och blev helt förtrollad, det fanns så mycket fina skodon som gärna får leta sig in i min skogarderob! Vilken tur(?) att jag ska till Karlstad nästa helg och kan införskaffa mig lite nytt.. Och det är ju som alla vet: Tag 3 betala för 2!

Tack för sanningen!

Som jag skrev tidigare ikväll så hade jag stora förhoppningar om att det här skulle bli en trevlig kväll, men ack så fel det skulle visa sig att jag hade. Det började med lite mysig (nykter) förfest då vi, tre, tjejer sminkade oss och lyssnade på musik. Sedan bar det av till Tom's Bar där de fortfarande tittade på fotbollen. Då jag inte är något vidare stort fan av springa-efter-bollen-ramla-på-gräset-gråta-och-få-fem-mille-i-handen-sporten så inhandlade jag en San Fransisco (stavning eh?). Redan då började det gå snett, jag visste nämligen inte att jag inte var sugen på en sliskig apelsindrink utan hellre ville ha något ursurt (=mitt humör just nu!). Inte nog med att drinken smakade f*n så blev vi inte av med en äcklig liten kuf som stod och sa: "Hey! Babes!" till oss med jämna mellanrum. Usch!!!
Efter att den lilla kufen försvunnit började jag tina lite och då grabbarna slog sig ner blev det genast trevligt - tills fröken M, en av mina "nära" vänner slog sig ner och visade sitt sanna jag.

Jag kan inte förstå hur jag så blint kunde lita och vara vän med denna falska lilla kossa. Hon har utnyttjat mig för att jag har haft tillgång till bil+att jag åkt på turer till en närliggande "by" med jämna mellanrum. Jag som trodde att hon tyckte att det var kul att umgås med mig.. Jag är patetisk!

Mina bevis för att hon är en slemmig orm:
1. Hon har inte hört av sig trots att jag var med när vi bestämde vad vi skulle göra i helgen.
2. Hon (som är beroende av mobilen) sket i att svara på ett sms som jag skickade bara för att vara snäll.
3. Hon ignorerade mig totalt ikväll (hon kommer förklara sig med att det var pga sitt alkoholintag som hon inte la märke till mig) trots att jag satt 2 mm från henne och var den enda som inte var en grå mus.
4.5.6.7.8.9.10.

Jag skulle kunna rabbla upp hur mycketsom helst nu bara för att jag är på det här usla humöret men jag ska låta bli, för allas trevnad. Det enda positiva jag fått ut av den så kallade "vänskap" jag haft med henne är att jag nu kan tyda de flesta spår av falskhet.

Nu ska jag käka 5 chipspåsar, spy och sova till tre imorrn bitti.

Ciao alla ni som har insett värdet i att bara ha killar som närmsta vänner!

Ps. En annan sak som förpestat min dag var skorna jag beställde från Junkyard. 
1. För små.
2. Inte lika snygga som de svarta jag provat. (Beställde vita)
3. Inte i skinn. jag kan inte ha tygskor på vintern. Det finns ingen mening med det.. DS. 

Hello Mr Tom, I'm here again!

Snart ska vi knalla ner till Tom's bar och dansa loss... Jag har stora förhoppningar för ikväll, det kommer bli skitkul!
Var där igår också men nu har jag iaf en riktig partypingla med mig (E, du kan också festa men du ska ju inte med ikväll...) och jag hoppas att alla andra discoprinsessor landar där också. Grabbar har jag gett upp hoppet för eftersom det alltid visar sig att de allra hetaste pojkarna har flickvän.. Annars så är det nåt annat som inte stämmer... Men men, det kommer det kommer.. eller som Timbuktu säger: Det löser sig!

Hoppas ni alla får en trevlig kväll!!

Ciao


Wardrobe News!

image81


Det här är alltså det som jag beställde från
Junkyard.se igår.

Magneter från David & Goliath: Jag tycker de är hur söta som helst och nu vill jag bara flytta hemifrån och få ett eget kylskåp att sätta de på.
Skor från Circa: Testade ett par svarta på Stadium i Falun men de var en storlek för små så det fick bli ett par vita istället.
Top/Tröja från Hurley: Jag har tittat på den här länge och slog till nu, vet inte om den är så praktisk nu när det blir kallare men jag kanske hinner använda den någon gång.. =)

--------------------------------------
Skorna från Circa var tyvärr för små och fick genast åka tillbaka =( Fast egentligen var jag inte alls nöjd med de, det var inte riktigt det material jag trodde så det gör ju inte så mycket jag inte behöll dem.

Nu väntar jag alltså på att jag ska få pengarna tillbaka men som de ser ut nu så har de glömt bort mig. Jaja, pengarna kommer väl snart ändå, annars ska jag ringa och klaga! =)

Inhandlat!

Min lillasyster och hennes kompis har länge pratat om att beställa skor från junkyard.se och då tyckte de att jag också kunde kolla om jag skulle ha nåt. Visst, tänkte jag, jag kan ju kolla i alla fall...
Jag blir inte klok på hur mycket fina saker det finns, jag har alltid varit svag för allt som har med Volcom och Nikita att göra och jag kan sitta i timmar och dregla över alla fina toppar, tröjor, accessoarer you name it!
Det är ju synd bara att jag inte har råd med allt... =(

Ikväll var den officiella beställa-skor-från-junkyard-kvällen och då min syrras kompis inte orkade så struntade vi i henne och beställde själva, elakt men sant..

Det blev ett par skor, en ärmlös sweatshirt och två magneter för min del, (Bilder kommer...) och ett par skor, en plånbok och en pin. Jag som egentligen inte skulle ha något handlade mest och för tillfället har jag pröjsat för både mitt och hennes. Hon väntar nämligen på att mamsen och pappsen sponsrar.. Haha, det har hon lärt sig av mig...

Nu ska jag se slutet på Cops och sedan får vi se vad som händer.. Ska iaf jobba imorgon vilket känns bra!! Jippii!!!

Ciao


Höstmys!

image80


Trots att solen skiner ute kan jag inte sluta drömma om alla mysiga hemmakvällar som väntar i höst. För vem vill inte krypa upp i en fåtölj med en bra bok, tända ljus och en kopp varm choklad?

Linne, H&M: Underbar färg som för tankarna till svävande höstlöv.
6-pack ljus, Voluspa: Mysfaktor, hög. Att brinntiden dessutom ligger på 25 timmar kanske gör priset lite mer OK. Finns på
accessora.se.
Kofta, See by Chloe: Mysfaktorn är hög även här, likaså priset...
Halsband, Kenneth Jay Lane: Jag gillar detta lilla ekollon mycket bättre än alla äpplen och jordgubbar som finns överallt. Finns på kyssjohanna.se.
Skipants, H&M: Perfekt både på partyt och myskvällen.

Jag är så stolt...

...över mig själv! Gick upp en timme tidigare idag (vilket innebär halv tio) och åt min vanliga ostsmörgås med ett glas apelsinjuice. Sedan för att jag inte skulle gå och lägga mig igen slängde jag på mig träningskläderna och lät apostlahästarna leka av sig i 45 min. Jag orkar inte springa än pga av att min kondition inte är den bästa då jag knappt rört mig på hela sommaren plus att jag varit sjuk. =(
Men det var skönt och jag kände inte att jag var nära en hjärtattack vilket är positivt  =)

Det enda problemet jag har nu är att jag inte kan komma på vad jag ska göra resten av dagen... Det är så tråkigt att vara arbetslös! Fast lite glad är jag ändå att jag får jobba torsdag kväll och lördag morgon.. Tack Jonas!

Jag kanske ska vara en duktig flicka och stryka litegrann så att mamma blir glad, men det lockar ju mer att bara lägga mig på soffan med katterna och råka somna om igen...

Vad gör ni när ni är lediga/arbetslösa?

Ciao


Hög som ett hus, elle nåt..

Nu har jag käkat ca pencillin i 10*2 dagar, 3 ggr om dagen... Värktabletterna slutade jag räkna redan första dagarna som halsen började kännas. Har nämligen haft halsböld och återkommande halsböld i en månad nu.. Inte så roligt faktiskt då jag inte orkar göra någonting.
Första kuren pencillin hjälpte bra, tills de tio dagarna var över! Då svällde halsen upp igen och jag fick ett nytt recept utskrivet, denna gång med lite starkare piller.

Imorgon är sista dagen på den här kuren och jag hoppas verkligen att jag blivit frisk, kände dock av halsen igårnär jag gått och lagt mig men hoppas att det bara var inbillning. Orkar inte knapra piller hela dagarna.. Det kan inte vara bra heller för den delen, man borde ju bli immun mot både pencillinetoch värktabletterna efter ett tag och sen finns det inget som hjälper... =(

Dessutom ger jag rapport om min arbetssituation:

Nuvarande postition: Arbetslös/arbetssökande.
Framsteg på jobbsökarfronten: Sökt några säsongsjobb i Sälen. (Två för att vara exakt, känner mig lite lost när det gäller att söka arbete där eftersom jag trots att jag bor i samma kommun nästan aldrig varit där uppe...)
Övrigt: Extraknäckte som bartender på ett bröllop i helgen, det var urkul och jag gör gärna om det. Man kom snabbt in i rutinerna och jag fick rikligt med dricks. Sedan hoppade jag in på två pass på Hemköp också vilket kändes bra.

Behöver ni en amatörbartender så skriv en kommentar!! Haha

Nu ska jag surfa runt lite och kolla om jag hittar ett liv, eller iaf några snygga kläder att drömma om..

Ciao