Utmaning: Matcha halsbandet!

Utmaning: Matcha halsbandet!


Jag hittade en rolig utmaning på
Linn's blogg: Man skulle matcha en outfit med Kenneth Jay Lanes jordgubbshalsband. Fast jag gillar Ms. Bijouxs jordgubbe bättre än KJLs så det fick bli den istället.

Väska: Accessorize
Skor: Topshop
Linne: American Eagle
Skinnjacka: Jofama, jackan hör till höstkollektionen 2007 =)
Jeans: Whyred
Halsband: Ms. Bijoux (accessora.se)

Bongo Bong!

Lyssna på Bongo Bong med Robbie Williams nu! Om du inte har skivan eller låten så ladda ner den på en gång!
En av mina favoriter i alla fall...


Oskyldiga drycker!

Oskyldiga drycker!


Jag letade efter en flaska att ha vatten i när jag sitter vid datorn för jag dricker alldeles för lite. Då hittade jag min Innocent-flaska från Londonresan. Var bara tvungen att skriva detta för
Innocents Blackcurrants & spring water är supergod, smakar ungefär som Festis men känns nyttigare! Dessutom står det så här på flaskan:

"We promise that anything innocent will always taste good and do you good. We promise that we'll never use concentrates,preservatives, stabilisers or any weird stuff in our drinks. And we promise to never cheat at cards."

Varje månad skänker de även en summa pengar till WaterAid som jobbar för renare vatten i Afrika och Asien. Jag hoppas att det inte tar alltför lång tid innan Innocent börjar säljas i Sverige, det är på gång nämligen.

Ps. Innocent gör inte bara Juicy waters utan även smoothies m.m.

Checklista balen!

Checklista balen!


Här kommer min checklista inför studentbalen 2 juni 2007!
Klänningen är ju redan fixad och även min balkavaljer.
Jag ska gå med min killes lillebror som går i min klass. Jag frågade Daniel först men han har tenta då så han kunde inte gå med mig   =( 
I helgen ska jag nog till Borlänge och då ska jag kolla om jag hittar något fint att ha på fötterna. 

Balklänning check!

24348-38


Nu har min balklänning äntligen kommit!
Den sitter väldigt bra och man kan även ta av axelbanden vilket jag kommer att göra till balen. Det följde även med en sjal i samma tyg.
Snart kommer jag lägga upp en lista på saker som måste fixas innan balen.
Är det någon som har något tips på skor som passar till? Klänningen är fotsid och korallfärgad lite åt det rosa hållet med glaspärlor över bysten.

Obs! Jag kan inte direkt påstå att min frisyr är i det vackraste laget men det får ni ursäkta. Jag bara provade klänningen på de här bilderna. Varken smink eller hår är fixat..

Nya skor/ Shoppingförbud brutet!


Nya skor/ Shoppingförbud brutet!





Jag har ju shoppingförbud men igår bröt jag det genom att bara "råka" gå in på Zótano i Luleå och bara "råka" testa dem...
Sedan hade jag ju sådan tur att de var på rea också, endast 150:-.
Syftet med turen in till stan var egentligen att hitta en balklänning eller mönster till en så D gjorde allt för att hindra mig att gå in i någon annan butik. 
Jag hittade ingen klänning men jag hittade ett mönster på Ohlssons tyger men det var tyvärr slut. Fast jag är inte så ledsen egentligen för jag vet inte om mönstret var så bra som jag först tyckte. Men men, jag får i alla fall leta vidare och hoppas att jag hittar antingen den perfekta klänningen eller det perfekta mönstret.
Hittar jag ett mönster kommer nästa problem: TYG! Jag vet att det ska vara blankt och helst rosa men sedan är jag helt lost. Måste nog ta mamma med mig till Mora eller Blg och kolla om det finns något där.

Nu ska jag iaf tillbringa lite mer tid med killen för jag flyger hem imorgon =(   Jag vill inte åka hem, tiden har gått alldeles för fort.. snyft

Bye bye

(Är i Luleå förresten)  


Tårtbak och religion

Idag fyller mamma år så jag och min syster överraskade med en hembakt tårta. Smaskens!
Istället för den vanliga tråkiga grädden så täckte vi tårtan med ett tjockt lager chokladmoussé = succé!!!
Varken jag eller syrran hade köpt något så det blev akutshopping. Vi köpte schampo och balsam från Sachajuan vilket jag tror blev en väldigt bra present.
Hon fick även sex nya assietter eftersom vi ungar sprängt alla utom en i mikron =)
Och eftersom mamma samlar på kossor så fick hon så klart en till! en köpte jag på loppis förra året med tanken att hon skulle få den då men jag hittade den i min presentlåda idag. Det vittnar om att jag håller på att bli senil!! Haha

Jag hade bara en lektion idag (mellan ett och halv två) så idag har varit en skön dag. Jag har gjort klart religionen och även läst halva "Northanger Abbey" av Jane Austen.
Men nu ska jag sova för imorrn ska jag vara i skolan lite längre =)

OBS! Tro inte att jag slösar bort mitt liv genom att skolka. Eftersom jag går sista ring nu så är  jag faktiskt klar med det mesta.